Stadsherstel Historisch Rotterdam ambassadeur van Rotterdams erfgoed
  • Blijf op de hoogte van het actuele nieuws, huuraanbod en projecten van Stadsherstel Historisch Rotterdam via onze nieuwsbrief.

In uitvoering

Herbestemming van de Molenaarswoning — Volledige restauratie en verbouwing Molens en Karottenfabriekje Kralingse Plas, Kralingen

Stadsherstel Rotterdam realiseert twee erfgoedlogies studio’s in de voormalige molenaarswoning horende bij het historische molencomplex aan de Kralingse Plas. De snuifmolens De Ster en De Lelie en het Karottenfabriekje maken eveneens deel uit van dit molencomplex.

Eerder werd het Karottenfabriekje al volledig door ons gerestaureerd. Met de restauratie van de molenaarswoning geven wij nu verder invulling aan onze ambitie om de rijke historie en de culturele- en recreatieve waarde van het molencomplex voor publiek aantrekkelijk en toegankelijk te maken.

De verwachte oplevering van de erfgoedlogies studio’s is in augustus 2019. De website demolenaarswoning.nl zal dan alle informatie bieden over de studio’s, faciliteiten, huurmogelijkheden, tarieven ed.